Удосконалення функцій слідчого: теорія та практика - Слінько, К. М.; Slinko, K. M. (Право.ua. - 2016. - № 3. - С. 152-156, 2016)
Стаття розглядає теоретичні положення функцій учасників кримінального провадження, включає розгляд функції обвинувачення, розслідування, яку здійснює слідчий. Визначає елементи стадій кримінального провадження та функції слідчого на кожній стаді. Надаються положення межі процесуальної діяльності слідчого, відповідно до функції кримінального обвинувачення. Пропонуються елементи процесуальної форми.

The paper considers theoretical principles of functions of participants in criminal proceedings, including consideration of accusation, investigation carried out by the investigator. Defines elements stages of criminal proceedings and investigative functions of each herd. Guestrooms position limits of procedural investigation, according to the function of criminal prosecution. Proposed procedural elements form.

Статья рассматривает теоретические положения функций участников уголовного производства, включая рассмотрение функции обвинения, расследование, которое осуществляет следователь. Определяет элементы стадий уголовного судопроизводства и функции следователя на каждой стадии. Предоставляются положение границы процессуальной деятельности следователя, в соответствии с функцией уголовного обвинения. Предлагаются элементы процессуальной формы.
Keywords: учасники кримінального провадження; participants in criminal proceedings; участники уголовного производства; слідчій; investigator; следователь; прокурор; prosecutor; суддя; judge; судья; функції; functions; функции; процесуальна форма; procedural form; процессуальная форма