Державний контроль за режимом доступу до інформації як спосіб забезпечення законності у державному управлінні - Мельченко, В. І.; Melchenko, V. I. (Форум права. – 2012. – № 1. – С. 625–628, 2012)
Виконано дослідження державного контролю за режимом доступу до інформації як способу забезпечення законності у державному управлінні, здійснене на підставі аналізу відповідних нормативно-правових актів і поглядів науковців.

Research of control is executed above the access mode to information as a method of providing of legality is in state administration, carried out on the basis of analysis of the proper normative-legal acts and looks of scientists.

Выполнено исследование контроля над режимом доступа к информации как способ обеспечения законности в государственном управлении, осуществленное на основании анализа соответствующих нормативно-правовых актов и взглядов ученых.
State Control above the Access Mode to Information as a Method of Providing of Legality is in State Administration
Государственный контроль над режимом доступа к информации как способ обеспечения законности в государственном управлении
Мельченко, В. І. Державний контроль за режимом доступу до інформації як спосіб забезпечення законності у державному управлінні [Електронний ресурс] / В. І. Мельченко // Форум права. – 2012. – № 1. – С. 625–628. – Режим доступу: http://www.nbuv.gov.ua/e-journals/FP/2012-1/12mviudu.pdf.
Keywords: Адміністративне право та процес. Адміністративна діяльність. Administrative Law and Procedure. Administrative Activity. Административное право и процесс. Административная деятельность; Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; державний контроль; режим доступу до інформації; законність; государственный контроль; режим доступа к информации; законность; state control; access to information; legality; державне управління; государственное управление; state administration