Класифікація актуальних загроз економічній безпеці держави - Фурса, В. А.; Fursa, V. A.; ORCID: http://orcid.org/0000-0001-6325-0910; Коробцова, Д. В.; Korobtsova, D. V.; ORCID: https://orcid.org/0000-0003-2571-8433 (Економічна безпека держави в контексті національних інтересів : зб. тез доп. Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 23 квіт. 2021 р.). – Харків : ХНУВС, 2021. – С. 159-161, 2021)
Зазначено, що в сучасних умовах господарювання економічна безпека набуває статусу складної багаторівневої системи, оскільки вимагає захисту всіх її складових на різних ієрархічних рівнях – від глобального до окремих суб'єктів підприємницької діяльності.

It is noted that in modern economic conditions, economic security acquires the status of a complex multilevel system, as it requires the protection of all its components at various hierarchical levels - from global to individual business entities.

Отмечено, что в современных условиях хозяйствования экономическая безопасность приобретает статус сложной многоуровневой системы, поскольку требует защиты всех ее составляющих на различных иерархических уровнях - от глобального до отдельных субъектов предпринимательской деятельности.
Фурса, В. А. Класифікація актуальних загроз економічній безпеці держави / Вікторія Анатоліївна Фурса, Дарья Вікторівна Коробцова // Економічна безпека держави в контексті національних інтересів : зб. тез доп. Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 23 квіт. 2021 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. – Харків : ХНУВС, 2021. – С. 159-161.
Keywords: Економічні науки. Економічна безпека. Economics. Economic Security. Экономические науки. Экономическая безопасность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; економічна безпека держави; экономическая безопасность государства; economic security of the state; зовнішні загрози; внешние угрозы; external threats; внутрішні загрози; класифікація; классификация; classification