Біхевіоральна психотерапія залежної поведінки - Шмалій, А. М.; Shmalii, A. M. (Актуальні напрями практичної психології і психотерапії : матеріали VIII Міжнар. наук.- практ. конф. молодих вчених, студентів та аспірантів (м. Харків, 16 груд. 2020 р.). - Харків: ХНУВС, 2020. - С. 221 - 224., 2020)
В статті висвітлюється біхевіоральна, або поведінкова терапія заснована на ідеї про те, що неадекватні форми поведінки можуть бути усунені шляхом прийняття нових здорових форм. Основна ідея полягає в тому, що людина повинна обрати манеру поведінки, засновану на результатах і наслідках своїх дій. The article highlights behavioral or behavioral therapy based on the idea that inappropriate behaviors can be eliminated by adopting new ones. healthy forms. The basic idea is that a person should choose a manner behavior based on the results and consequences of their actions. В статье освещается бихевиоральная или поведенческая терапия основанная на идее о том, что неадекватные формы поведения могут быть устранены путем принятия новых здоровых форм. Основная идея состоит в том, что человек должен выбрать манеру поведение, основанное на результатах и ​​последствиях своих действий.
Шмалій А.М. Біхевіоральна психотерапія залежної поведінки / А.М. Шмалій // Актуальні напрями практичної психології і психотерапії : матеріали VIII Міжнар. наук.- практ. конф. молодих вчених, студентів та аспірантів (м. Харків, 16 груд. 2020 р.). - Харків: ХНУВС, 2020. - С. 221 - 224.
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Психологія. Рsychology. Психология; біхевіоральна психотерапія; залежна поведінка; поведінкова терапія; лікування наркозалежності; лікування алкоголізму; методи біхевіоральної терапії; лікування залежностей; бихевиоральная психотерапия; зависимое поведение; поведенческая терапия; лечение наркозависимости; лечение алкоголизма; методы бихевиоральной терапии; лечение зависимостей; behavioral psychotherapy; dependent behavior; behavioral therapy; drug treatment; treatment of alcoholism; methods of behavioral therapy; treatment of addictions