Завдання кримінального провадження щодо неповнолітніх як засіб введення охоронного режиму щодо неповнолітніх - Романюк, В. В.; Romaniuk, V. V.; Віталій Романюк (Процесуальні та криміналістичні аспекти досудового розслідування : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф.( м. Одеса, 14 квітня 2016 р.). — Одеса : ОДУВС, 2016. — С. 122-123, 2016)
Тези висвітлюють завдання кримінального провадження щодо неповнолітніх як засобу введення охоронного режиму щодо неповнолітніх.

Tezisy highlight the problem of criminal proceedings against minors as a means of introducing security regime for juveniles.

Тезисы освещают задачи уголовного производства в отношении несовершеннолетних как средств введения охранного режима в отношении несовершеннолетних.
Keywords: Кримінально-процесуальне право. Criminal and Procedure Law. Уголовное процессуальное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; кримінальне провадження щодо неповнолітніх; уголовное производство в отношении несовершеннолетних; criminal proceedings against minors; охоронний режим щодо неповнолітнього; охранный режим в отношении несовершеннолетнего