Проблеми організації роботи окремих категорій працівників закладів вищої освіти (вищих навчальних закладів) зі специфічними умовами навчання: правовий і соціальний аспекти - Чишко, К. О.; Chyshko, K. O.; Чишко Катерина Олександрівна (25 років становлення Сумської філії Харківського національного університету внутрішніх справ: славетна історія та горизонти майбутнього: матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Суми, 21-22 лют. 2020 р.). – Суми: Видав. дім «Ельдорадо», 2020. – С. 168-169, 2020)
Розглянуті правові та соціальні аспекти організації роботи окремих категорій працівників закладів вищої освіти зі специфічними умовами навчання.

The legal and social aspects of organizing the work of certain categories of employees of higher education institutions with specific training conditions are considered.

Рассмотрены правовые и социальные аспекты организации работы отдельных категорий работников высшего образования со специфическими условиями обучения.
Keywords: Трудове право. Право соціального забезпечення. Labor law. Law of social guaranteeing. Трудовое право. Право социального обеспечения; Україна; заклади вищої освіти зі специфічними умовами навчання; працівники; Ukraine; higher education institutions with specific learning conditions