Підстави припинення службово-трудових відносин з державними службовцями - Греков, І. П.; Hrekov, I. P. (Вісник Національного університету внутрішніх справ. - 2002. – Вип. 19. - С. 264-271, 2002)
Зазначено, що ефективність трудової діяльності працівників багато в чому залежить від тривалості дії трудових чи службово-трудових відносин. Специфіка службово-трудової діяльності державних службовців щодо виконання своїх повноважень по реалізації функцій держави і компетенції конкретної державної інституції обумовлює низку особливостей порядку і процедури припинення з ними службово-трудових відносин. Отмечено, что эффективность трудовой деятельности работников во многом зависит от продолжительности действия трудовых или служебно-трудовых отношений. Специфика служебно-трудовой деятельности государственных служащих по выполнению своих полномочий по реализации функций и компетенции конкретного государственного учреждения обусловливает ряд особенностей порядка и процедуры прекращения с ними служебно-трудовых отношений. It is noted that the effectiveness of the labor activity of workers largely depends on the duration of the labor or employment relationship. The specifics of the official work of public servants in the exercise of their authority to exercise the functions and competencies of a particular public institution determines a number of particularities of the procedure and procedure for terminating official labor relations with them.
Греков, І. П. Підстави припинення службово-трудових відносин з державними службовцями / І. П. Греков // Вісник Національного університету внутрішніх справ. - 2002. – Вип. 19. - С. 264-271
Keywords: Трудове право. Право соціального забезпечення. Labor law. Law of social guaranteeing. Трудовое право. Право социального обеспечения; Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; трудові договори; трудовые договоры; employment contracts; службово-трудові відносини; служебно-трудовые отношения; employment relations; державні службовці; государственные служащие; civil servants