Особливості участі захисника в кримінальному провадженні щодо неповнолітніх - Кожевніков, Г. К.; Kozhevnikov, H. K.; Романюк, В. В.; Romaniuk, V. V.; Віталій Романюк (Науковий вісник Херсонського державного університету. Серія "Юридичні науки". - 2015. - Вип. 1. - Т. 4. - С. 148-152, 2015)
Стаття присвячена особливостям участі захисника в кримінальному провадженні щодо неповнолітніх. З’ясовано межі обов’язковості участі захисника у процесуальних діях у вказаному провадженні.

The article is devoted to the Features of a deferense counsel’s participation in criminal proceedings concerning minors. The limits of mandatory participation of a defense counsel in proceedings actions in the mentioned proceedings are found out.

Статья посвящена особенностям участия защитника в уголовном производстве в отношении несовершеннолетних. Выяснено пределы обязательности участия защитника в процессуальных действиях в указанном производстве.
Features of a deferense counsel’s participation in criminal proceedings concerning minors
Keywords: Кримінально-процесуальне право. Criminal and Procedure Law. Уголовное процессуальное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; кримінальне провадження; кримінальне провадження щодо неповнолітніх; criminal proceedings; criminal proceedings against minors; уголовное производство; уголовное производство в отношении несовершеннолетних; підстави визначення повноліття дитини; основания определения совершеннолетия ребенка; grounds for determining the age of a child; захисник; защитник; attorney