Право на анонімність як елемент прайвесі - Серьогін, В. О.; Seryogin, V. O. (Науковий вісник Ужгородського національного університету : Серія: Право. – Ужгород: Видавничий дім «Гельветика», 2014. – Вип. 24. Т. 1. – С. 154–159, 2014)
У статті розкривається сутність і зміст права на анонімність як елемента прайвесі, а також його роль і значення в аспекті забезпечення конституційно-правового статусу людини і громадянина. Виокремлюються компоненти права на анонімність залежно від його станів. Визначається взаємозв’язок між правом на анонімність та просторовим і часовим аспектами прайвесі.

The article reveals the nature and content of the right to anonymity as an element of privacy, its role and importance in the aspect of ensuring the constitutional-legal status of a person and citizen. Components the right to anonymity, depending on its conditions, are identified. The relationship between the right to anonymity, spatial and temporal aspects of privacy is determined.

В статье раскрывается сущность и содержание права на анонимность как элемента прайвеси, а также его роль и значение в аспекте обеспечения конституционно-правового статуса человека и гражданина. Выделяются компоненты права на анонимность в зависимости от его состояний. Определяется взаимосвязь между правом на анонимность и пространственным и временным аспектами прайвеси.
The right to anonymity as an element of privacy
Серьогін, В. А. Право на анонімність як елемент прайвесі / В. А. Серьогін // Науковий вісник Ужгородського національного університету : Серія: Право. – Ужгород: Видавничий дім «Гельветика», 2014. – Вип. 24. Т. 1. – С. 154–159.
Keywords: Конституційне право. Constitutional Law. Конституционное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; право на недоторканність приватного життя; прайвесі; аноним; право на анонімність; права людини; права человека; право на непрокосновенность частной жизни; прайвеси; право на анонимность; human rights; right to inviolability of private life; privacy; anonymity; right to anonymity