Теорія держави та права у визначеннях та схемах : довідник - Бурдін, М. Ю.; Burdin, M. Yu.; Логвиненко, І. А.; Lohvynenko, I. A.; Лазарєв, В. В.; Lazariev, V. V.; Mykhailo Burdin; Логвиненко Ігор Альбертович; Лазарєв Віктор Вікторович (Харків : ХНУВС, 2021. – 108 с., 2021)
Довідник призначений для підготовки до семінарських занять, підсумкових контролів та державної атестації з дисципліни «Теорія держави і права» - обов’язкової дисципліни у закладах вищої освіти юридичного профілю. Видання містить визначення основних понять та термінів, схеми та навчальну літературу, які подано у тематичному порядку. Довідник орієнтовано на здобувачів вищої юридичної освіти – курсантів, студентів, слухачів та на тих, хто цікавиться теорією держави та права.

The reference book is intended for preparation for seminars, final controls and state certification in the discipline "Theory of State and Law". The publication contains definitions of basic concepts and terms, schemes and educational literature, which are presented in thematic order. The guide is aimed at applicants for higher legal education and those who are interested in the theory of state and law.

Справочник предназначен для подготовки к семинарским занятиям, итоговым контролям и государственной аттестации по дисциплине «Теория государства и права». Издание содержит определения основных понятий и терминов, схемы и учебную литературу, которые представлены в тематическом порядке. Справочник ориентирован на соискателей высшего юридического образования и тех, кто интересуется теорией государства и права.
довідник
Keywords: Держава і право. State and Law. Государство и право; Навчальні видання. Educational edition. Учебные издания; Україна. Ukraine. Украина