Аналіз можливості впровадження альтернативних джерел енергії в авіаційну сферу - Повод, В. Д.; Povod, V. D. (Авіація, промисловість, суспільство : матеріали V міжнар. наук.-практ. конф. (м. Кременчук, 16 трав. 2024 р.). – Харків : ХНУВС, 2024. – С. 299-302., 2024)
Відзначено, що альтернативні джерела енергії - це прогресивний напрямок енергетики, де впровадження в різні сфери приводить к поліпшенню загального стану атмосфери в світі, а впровадження в авіаційне підприємство підвищить тенденцію розвитку даного виду енергетики.

It was noted that alternative energy sources are a progressive direction of energy, where implementation is different sphere leads to the improvement of the general state of the atmosphere in the world, and the implementation in the aviation enterprise will increase the development trend of this type of energy.

Отмечено, что альтернативные источники энергии - это прогрессивное направление энергетики, где внедрение в разные сферы приводит к улучшению общего состояния атмосферы в мире, а внедрение в авиационное предприятие повысит тенденцию развития данного вида энергетики.
Keywords: авіаційна сфера; авіаційне підприємство; альтернативні джерела енергії; aviation sector; aviation enterprise; alternative energy sources; авиационная сфера; авиационное предприятие; альтернативные источники энергии