Особливості вищих навчальних закладів МВС України як суб'єктів адміністративного права - Мандрик, С. І.; Mandryk, S. I. (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. - 2008. - Вип. 43 - С. 199-204, 2008)
В статті розглянуто проблемні питання діяльності вищих навчальних закладів МВС України були предметом наукових досліджень. Мета цієї статті – визначити особливості вищих навчальних закладів МВС України як суб’єктів адміністративного права. Надано практичні рекомендації для досягнення поставленої мети щодо їх вирішення. В статье рассмотрены проблемные вопросы деятельности высших учебных заведений МВД Украины были предметом научных исследований. Цель этой статьи - определить особенности высших учебных заведений МВД Украины как субъектов административного права. Даны практические рекомендации для достижения поставленной цели по их решению. The article deals with the problematic issues of activity of higher educational institutions of the Ministry of Internal Affairs of Ukraine, which have been the subject of scientific research. The purpose of this article is to identify the features of higher education institutions of the Ministry of Internal Affairs of Ukraine as subjects of administrative law. Practical recommendations are given to achieve the goal of their solution.
Мандрик, С. І. Особливості вищих навчальних закладів МВС України як суб'єктів адміністративного права / С. І. Мандрик // Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. – 2008. – Вип. 43. – С. 199 - 204.
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Адміністративне право та процес. Адміністративна діяльність. Administrative Law and Procedure. Administrative Activity. Административное право и процесс. Административная деятельность; вищі навчальні заклади Міністерства внутрішніх справ України; высшие учебные заведения Министерства внутренних дел Украины; Органи внутрішніх справ. Internal affairs agencies. Органы внутренних дел; органы внутренних дел; Internal Affairs Agencies; суб'єкти адміністративного права; subjects of administrative law; субъекты административного права; проблемные вопросы; проблемні питання; problematic issues