До методології проведення гендерної експертизи українського законодавства - Левченко, К. Б.; Levchenko, K. B. (Форум права. - 2008. - № 1. – С. 285-295, 2008)
Виконано аналіз існуючої теорії та практики здійснення гендерно-правової експертизи законодавчих актів, методології здійснення такої експертизи та представленню можливих напрямків їх вдосконалення.

The analysis of the existing theory and practice of realization of gender-legal examination of acts, methodology of realization of such examination and representation of possible directions of their improvement is executed.

Выполнен анализ существующей теории и практики осуществления гендерно-правовой экспертизы законодательных актов, методологии осуществления такой экспертизы и представления возможных направлений их усовершенствования.
To methodology of conduction of Ukrainian legislation gender expertise
К методологии проведения гендерной экспертизы украинского законодательства
Левченко, К. Б. До методології проведення гендерної експертизи українського законодавства [Електронний ресурс] // Форум права. - 2008. - № 1. – С. 285-295 . – Режим доступу: http://www.nbuv.gov.ua/e-journals/FP/2008-1/08lkbeuz.pdf.
Левченко К. Б. "До методології проведення гендерної експертизи українського законодавства." Форум права 1 (2008): 285-295.
Keywords: Держава і право. State and Law. Государство и право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; гендер; Україна. Ukraine. Украина; гендерна експертиза; законодавство; гендерна експертиза законодавства; гендерная экспертиза законодательства; gender expertise of legislation; gender; legislation; законодательство