Місце прокуратури у системі влади в Україні - Миколенко, В. А.; Mykolenko, V. A. (Форум права. – 2011. – № 2. – С. 613–617, 2011)
Розглянуто сучасні підходи до класичної теорії поділу влади. Визначене місце прокуратури у системі гілок влади в Україні. Modern approaches to the classical theory of division of the authorities are considered.

The place of Office of Public Prosecutor in system of branches of the power in Ukraine is defined.

Рассмотрены современные подходы к классической теории разделения властей. Определено место прокуратуры в системе ветвей власти в Украине.
A Place of Office of Public Prosecutor in Power System in Ukraine
Место прокуратуры в системе власти в Украине
Миколенко, В. А. Місце прокуратури у системі влади в Україні [Електронний ресурс] / В. А. Миколенко // Форум права. – 2011. – № 2. – С. 613–617. – Режим доступу: http://www.nbuv.gov.ua/e-journals/FP/2011-2/11mvavvu.pdf
Keywords: Держава і право. State and Law. Государство и право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Конституційне право. Constitutional Law. Конституционное право; прокуратура; гілки влади; ветви власти; prosecutor's office; branches of power