Партнерство між громадськістю та поліцією як принцип соціокультурного реформування правоохоронної діяльності - Новіченко, А. В.; Novichenko, A. V. (Право.ua. - 2021. - № 3. - С. 17-21, 2021)
Досліджено сутність та зміст партнерства, що виникає між суспільством та поліцією, та є запорукою підвищення рівня протидії кримінальним правопорушенням та забезпечення охорони громадської безпеки.

The essence and content of the partnership that arises between society and the police, which is the key to increasing the level of combating criminal offenses and ensuring the protection of public safety, has been studied.

Исследованы сущность и содержание партнерства, возникающее между обществом и полицией, и является залогом повышения уровня противодействия уголовным правонарушениям и обеспечения охраны общественной безопасности.
Partnership between the public and the police as a principle of socio-cultural reform of law enforcement
Новіченко, А. Партнерство між громадськістю та поліцією як принцип соціокультурного реформування правоохоронної діяльності / Новіченко Андрій // Право.ua. - 2021. - № 3. - С. 17-21. - DOI: 10.32782/LAW.UA.2021.3.3.
Keywords: Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Національна поліція України. National police of Ukraine. Национальная полиция Украины; National police of Ukraine; Национальная полиция Украины; поліція; police; полиция; правоохоронна діяльність; law enforcement activity; правоохранительная деятельность; партнерство; partnership; громадськість; public; общественность; взаємовідносини; relationship; взаимоотношения