Адміністративно-правове регулювання діяльності Національної поліції в умовах цифровізації публічного управління та розвитку інформаційного суспільства - Кучеренко, Д. О.; Kucherenko, D. O. (Актуальні проблеми сучасної науки в дослідженнях молодих учених, курсантів та студентів : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Вінниця, 16 трав. 2025 р.). – Вінниця : ХНУВС, 2025. – С. 65-66, 2025)
Зазначено, що цифровізація адміністративних процедур є одним із ключових напрямів модернізації державного управління, що спрямований на підвищення його ефективності, прозорості та доступності для громадян.

It is noted that the digitalization of administrative procedures is one of the key areas of modernization of public administration, aimed at increasing its efficiency, transparency, and accessibility for citizens.
Keywords: Україна; цифровізація; цифровізація адміністративних процедур; цифрова трансформація; Ukraine; digitalization; digitalization of administrative procedures; digital transformation