Особливості адміністративно-правового статусу державного реєстратора - Солонар, А. В.; Solonar, A. V. (Науковий вісник Ужгородського національного університету. Серія: Право. - 2012. - Вип. 19, т. 3. - С. 126-128, 2012)
У статті розкривається наукове бачення поняття адміністративно-правового статусу та його елементів. Визначено поняття, складові елементи та особливості адміністративно-правового статусу державного реєстратора.

Thе article offers the scientific view of the concept of administrative and legal status and its elements. Concepts, constituents and features of the state registrar’s administrative and legal status have been defined.

В статье раскрывается научное видение понятия административно-правового статуса и его элементов. Определено понятие, составные элементы и особенности административно-правового статуса государственного регистратора.
Features of administrative and legal status of the stater registrar
Солонар А.В. Особливості адміністративно-правового статусу державного реєстратора / А.В. Солонар// Науковий вісник Ужгородського національного університету. Серія: Право . - 2012. - Вип. 19, т. 3. - С. 126-128.
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; адміністративно-правовий статус; державний реєстратор; права; обов’язки; відповідальність; административно-правовой статус; государственный регистратор; права; обязанности; ответственность; administrative and legal status; state registrar; rights; duties; responsibilities; Адміністративне право та процес. Administrative Law and Procedure. Административное право и процесс