Створення Збройних Сил та правоохоронних органів за часів УНР - Заборовський, В. В.; Zaborovskyi, V. V. (Українська національна революція 1917–1921 рр. – досвід та уроки боротьби за державність : Всеукр. наук. форум, присвяч. 100-й річниці завершення Української національної революції (м. Харків, 25 листоп. 2021 р.). – Харків: ХНУРЕ, 2021. – С. 40-43, 2021)
Розглянуто розвиток та становлення правоохоронних органів та Збройних Сил за часів Української Народної Республіки.

The development and establishment of law enforcement agencies and the Armed Forces during the times of the Ukrainian People's Republic are considered.

Рассмотрено развитие и становление правоохранительных органов и Вооруженных Сил во времена Украинской Народной Республики.
Keywords: Українська Народнаї Республіка; Ukrainian People's Republic; Украинская Народная Республика; УНР; Збройні Сили; Armed forces; Вооруженные Силы; правоохоронні органи; law enforcement bodies; правоохранительные органы