Вплив фінансування окремих підрозділів Національної поліції України на рівень довіри населення до поліції та її ефективність - Пабат, О. В.; Pabat, O. V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0001-9237-6344 (Шляхи покращення професійного рівня працівників кінологічних служб : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Харків, 14 груд. 2018 р.). – Харків, 2018. – С. 34-39, 2018)
Розглянуто стан фінансування підрозділів Національної поліції України, який є вкрай незадовільним, що виливається у низку проблем, що прямо або опосередковано впливають на результати діяльності поліції в Україні.

The state of financing of the units of the National Police of Ukraine is considered, which is extremely unsatisfactory, resulting in a number of problems that directly or indirectly affect the results of the police in Ukraine.

Рассмотрено состояние финансирования подразделений Национальной полиции Украины, которое является крайне неудовлетворительным, что выливается в ряд проблем, прямо или косвенно влияющих на результаты деятельности полиции в Украине.
Пабат, О. В. Вплив фінансування окремих підрозділів Національної поліції України на рівень довіри населення до поліції та її ефективність / Олександр Васильович Пабат // Шляхи покращення професійного рівня працівників кінологічних служб : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Харків, 14 груд. 2018 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. – Харків, 2018. – С. 34-39.
Keywords: Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Національна поліція України. National police of Ukraine. Национальная полиция Украины; National police of Ukraine; Национальная полиция Украины; поліція; police; полиция; Соціологія. Соціальна робота. Sociology. Social Work. Социология. Социальная работа; довіра громадян; trust of citizens; доверие граждан; фінансування; financing; финансирование; кінологічна служба; cynological service; кинологическая служба