Сучасна російська історіографія діяльності Сталіна - Греченко, В. А.; Grechenko, V. A.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-6046-0178 (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. – 2010. – № 1 (48). – С. 30-37, 2010)
Досліджено основні тенденції в наукових студіях російських істориків щодо діяльності Й. Сталіна за останні 5 років. Розкрито головні причини актуалізації публікацій про цю постать, висвітлено їх зміст і суть. Basic tendencies in scientific elaborations of Russian historians about Stalin’s activity during last 5 years are researched. Main reasons of actualization of publications about this personality are exposed; their content and essence are reflected. Исследованы основные тенденции в научных разработках российских историков относительно деятельности И. Сталина за последние 5 лет. Раскрыты главные причины актуализации публикаций об этой личности, отражено их содержание и суть.
Modern Russian historiography of the activities of Stalin
Современная российская историография деятельности Сталина
Греченко, В. А. Сучасна російська історіографія діяльності Сталіна / В. А. Греченко // Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. – 2010. – № 1 (48). – С. 30-37.
Keywords: Держава і право. State and Law. Государство и право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Історія. History. История; історіографія; историография; historiography; Сталін Й.; Сталин И.; Stalin; погляди науковців; научные взгляды; scientific views