Особливості цілей обмежень у діяльності правоохоронних органів - Мельник, В. А.; Melnyk, V. A.; ORCID: https://orcid.org/0000-0002-1148-6988 (Харківський національний університет внутрішніх справ: 25 років досвіду та погляд у майбутнє (1994–2019 рр.) : зб. тез доп. на міжнар. наук.-практ. конф. до 25-річчя створення ун-ту (м. Харків, 22 листоп. 2019 р.). – Харків, 2019. – С. 299-300., 2019)
Автором зазначено, що в цілому, цілі правоохоронної діяльності та цілі правоохоронної політики збігаються з цілями обмежень у діяльності правоохоронних органів, передбачаючи дотримання законності, необхідність та співмірність обмежень прав людини, недопущення будь-яких проявів дискримінації, належний правовий захист населення тощо.

The author states that, in general, the goals of law enforcement and the goals of law enforcement policy coincide with the goals of restrictions on the activities of law enforcement agencies, providing for the observance of the law, the necessity and commensurability of restrictions on human rights, the prevention of any manifestations of discrimination, proper legal protection of the population, etc.

Автором указано, что в целом цели правоохранительной деятельности и цели правоохранительной политики совпадают с целями ограничений в деятельности правоохранительных органов, предусматривая соблюдение законности, необходимость и соизмеримость ограничений прав человека, недопущение каких-либо проявлений дискриминации, надлежащую правовую защиту населения и т.д.
Мельник, В. А. Особливості цілей обмежень у діяльності правоохоронних органів / В. А. Мельник // Харківський національний університет внутрішніх справ: 25 років досвіду та погляд у майбутнє (1994–2019 рр.) : зб. тез доп. на міжнар. наук.-практ. конф. до 25-річчя створення ун-ту (м. Харків, 22 листоп. 2019 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. – Харків, 2019. – С. 299-300.
Keywords: Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Органи внутрішніх справ. Internal affairs agencies. Органы внутренних дел; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; правоохоронні органи; правоохранительные органы; law enforcement; діяльність правоохоронних органів; деятельность правоохранительных органов; law enforcement activities; характеристика обмежень; характеристика ограничений; constraint characterization; обмеження; ограничения; restrictions; цілі предметних обмежень; цели предметных ограничений; purpose of subject restrictions