Про затримання і допити осіб, які підозрюються у вчиненні вбивства на замовлення - Волобуєв, А. Ф.; Volobuiev, A. F.; Matiushkova, T. P.; Матюшкова, Т. П.; ORCID: http://orcid.org/0000-0001-7973-4581 (Право і Безпека. – 2009. – № 1. – С. 41-46, 2009)
Визначаються джерела отримання оперативної інформації про вчинення вбивства на замовлення, типові тактичні завдання розслідування. Наводиться перелік заходів, що пов’язані із затримання виконавця і організатора, а також тактичні правила і прийоми підготовки та проведення допитів осіб, які підозрюються у виконанні та організації замовленого вбивства. In this article sources of operative information about committing of murder for hire and typical tactical tasks of investigation are determined. Authors gives the list of operations that investigator should do for arrest of executor and organizers. Also tactical rules and methods of preparation and interrogation of persons who are suspected in committing and organization of murder for hire are formulated. Определяются источники получения оперативной информации о совершении заказных убийств, типичные тактические задачи расследования. Приводится перечень мероприятий, которые проводятся в связи с задержанием исполнителя и организатора, а также тактические правила и приемы подготовки и проведения допросов лиц, подозреваемых в совершении и организации заказных убийств.
Волобуєв А. Ф. Про затримання і допити осіб, які підозрюються у вчиненні вбивства на замовлення / А. Ф. Волобуєв, Т. П. Матюшкова // Право і Безпека. – 2009. – № 1. – С. 41-46
Keywords: Кримінально-процесуальне право. Criminal and Procedure Law. Уголовное процессуальное право; Криміналістика. Criminalistics. Криминалистика; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; вбивства на замовлення; досудове розслідування; тактичні завдання розслідування; затримання виконавця і організатора; допит підозрюваних осіб; committing of murder for hire; pre-trial investigation; typical tactical tasks of investigation; arrest of executor and organizers; methods of preparation and interrogation; заказные убийства; досудебное расследование; тактические задачи расследования; задержание исполнителя и организатора; допрос подозреваемых лиц