Способи забезпечення дисципліни та законності в державному управлінні - Музичук, О. М.; Muzychuk, O. M.; ORCID: http://orcid.org/0000-0001-8367-2504 (Публічне право. - 2011. - № 4. - С. 57-62, 2011)
Проведено розмежування таких категорій, як "дисципліна" та "законність". Визначено значення та практично значущі критерії класифікації способів дисципліни та законності в державному управлінні. Сформульовано поняття способів забезпечення дисципліни та законності в державному управлінні, розглянуто їх особливості.

A distinction was made between such categories as "discipline" and "legality". The meaning and practically significant criteria for the classification of methods of discipline and legality in public administration are defined. The concept of methods of ensuring discipline and legality in public administration is formulated, and their features are considered.

Произведено разграничение таких категорий, как "дисциплина" и "законность". Определены значение и практически значимые критерии классификации способов дисциплины и законности в государственном управлении. Сформулированы понятия способов обеспечения дисциплины и законности в государственном управлении, рассмотрены их особенности.
Methods of discipline and legality in state administration
Способы обеспечения дисциплины и законности в государственном управлении
Музичук, О. Способи забезпечення дисципліни та законності в державному управлінні / Олександр Музичук // Публічне право. - 2011. - № 4. - С. 57-62.
Keywords: Держава і право. State and Law. Государство и право; Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; дисципліна; discipline; дисциплина; законність; legality; законность; державне управління; governance; государственное управление; способи забезпечення дисципліни та законності; ways of ensuring discipline and legality; способы обеспечения дисциплины и законности