Роль додаткових соціальних пільг у забезпечені добробуту працівників: теоретичні засади та правове регулювання - Мазуров, О. В.; Mazurov, O. V. (Теоретичні питання юриспруденції і проблеми правозастосування: виклики ХХІ століття : тези доп. учасників V Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Харків, 26 лист. 2021 р.). - Харків, 2021. - С. 122-123, 2021)
Відзначено, що роль додаткових соціальних пільг у забезпеченні добробуту працівників є визначальною для підвищення соціальної захищеності та мотивації працівників. Вона сприяє не лише підвищенню ефективності роботи, але й зміцненню соціальної стабільності в державі загалом. Враховуючи сучасні виклики, необхідно спрямувати зусилля на розвиток інноваційних підходів до реалізації додаткових соціальних пільг та забезпечення їх доступності для всіх категорій працівників.

It was noted that the role of additional social benefits in ensuring the well-being of employees is decisive for increasing social security and motivation of employees. It contributes not only to increasing work efficiency, but also to strengthening social stability in the state in general. Taking into account modern challenges, it is necessary to focus efforts on the development of innovative approaches to the implementation of additional social benefits and ensuring their availability for all categories of employees.

Отмечено, что роль дополнительных социальных льгот в обеспечении благосостояния работников определяет повышение социальной защищенности и мотивации работников. Она способствует не только повышению эффективности работы, но и укреплению социальной стабильности в государстве в целом. Учитывая современные вызовы, необходимо направить усилия на развитие инновационных подходов к реализации дополнительных социальных льгот и обеспечение их доступности всем категориям работников.
Keywords: правове регулювання; додаткові соціальні пільги; працівник; legal regulation; additional social benefits; employee; правовое регулирование; дополнительные социальные льготы; работник