До питання про забезпечення прав людини в Україні - Синявська, О. Ю.; Syniavska, O. Yu.; Олена Юхимівна Синявська (Правоохоронна функція держави: теоретико-методологічні та історико-правові проблеми : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 25 листоп. 2016 р). – Харків, 2016. – С. 297-300, 2016)
Розглянуті основні питання забезпечення прав людини в Україні на сучасному етапі.

Considered the main issues of ensuring human rights in Ukraine at the current stage.

Рассмотрены основные вопросы обеспечения прав человека в Украине на современном этапе.
Keywords: Конституційне право. Constitutional Law. Конституционное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; забезпечення прав людини; обеспечение прав человека; ensuring human rights; human rights