Аналітична діяльність у системі протидії злочинності - Щербакова, А. К.; Shcherbakova, A. K; ORCID: http://orcid.org/0000-0003-0417-0827 (Право і суспільство. – 2018. – № 5, ч. 2. – С. 207-211, 2018)
Стаття присвячена розгляду змісту і особливостей аналітичної діяльності в системі протидії злочинності. Встановлено закономірності формування системи відповідних наукових положень. Зроблено висновки, що стосуються суті та змісту аналітичного забезпечення протидії злочинності.

The article is devoted to the consideration of the content and peculiarities of analytical activity in the system of counteraction to crime. The regularities of the formation of the corresponding scientific positions system are established. Conclusions concerning the essence and content of the analytical support of crime counteraction are made.

Статья посвящена рассмотрению содержания и особенностей аналитической деятельности в системе противодействия преступности. Установлены закономерности формирования системы соответствующих научных положений. Сделаны выводы, касающиеся сущности и содержания аналитического обеспечения противодействия преступности.
Щербакова, А. К. Аналітична діяльність у системі протидії злочинності / А. К. Щербакова // Право і суспільство. – 2018. – № 5, ч. 2. – С. 207-211.
Keywords: аналітична діяльність; протидія злочинності; правоохорона; analytical activity; counteraction to crime; management; law enforcement; аналитическая деятельность; противодействие преступности; охрана правопорядка; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Кримінологія. Criminology. Криминология; правоохоронна діяльність; правоохранительная деятельность; law enforcement activity