Тренінг ділового спілкування – складова комунікативної підготовки правоохоронців - Мілорадова, Н. Е.; Miloradovа, N. E.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-0716-9736 (Психологічні та педагогічні проблеми професійної освіти та патріотичного виховання персоналу системи МВС України : матеріали наук.-практ. конф. (м. Харків, 8 квіт. 2016 р.). – Харків, 2016. – С. 54-57, 2016)
Підкреслено доцільність та необхідність комунікативної підготовки працівників правоохоронної системи; розглянуто напрямки підготовки відповідно до основних етапів професійного спілкування працівників органів правопорядку; наведено приклад тренінгу ділового спілкування для працівників слідчих підрозділів (тренінг «Психологія допиту»).

The expediency and necessity of communication training is emphasized employees of the law enforcement system; directions of preparation are considered in accordance with the main stages of professional communication of agency employees law and order; an example of business communication training for employees is given investigative units (training "Psychology of interrogation").

Подчеркнута целесообразность и необходимость коммуникативной подготовки работников правоохранительной системы; рассмотрены направления подготовки в соответствии с основными этапами профессионального общения работников органов правопорядка; приведен пример тренинга делового общения для работников следственных подразделений (тренинг «Психология допроса»).
Мілорадова, Н. Е. Тренінг ділового спілкування – складова комунікативної підготовки правоохоронців / Наталія Едуардівна Мілорадова // Психологічні та педагогічні проблеми професійної освіти та патріотичного виховання персоналу системи МВС України : матеріали наук.-практ. конф. (м. Харків, 8 квіт. 2016 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. – Харків, 2016. – С. 54-57.
Keywords: Психологія. Рsychology. Психология; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Юридична психологія. Legal psychology. Юридическая психология; Україна. Ukraine. Украина; комунікативна підготовка; communicative training; коммуникативная подготовка; правоохоронці; law enforcement officers; правоохранители; професійне спілкування; professional communication; профессиональное общение; тренінг ділового спілкування; business communication training; тренинг делового общения