Психологічне дослідження переживань пов’язаних з робою у майбутніх поліцейських - Посохова, Я. С.; Posokhova, Y. S.; ResearcherID: I-7336-2016; Пономаренко (Посохова) Яна Сергіївна (Молодий вчений. - 2016. - № 3 (30). - С. 603-607, 2016)
Проведено психологічне дослідження серед слухачів курсів первинної професійної підготовки для працівників патрульної служби з урахуванням різних аспектів переживань, пов'язаних з роботою за шкалою AVEM. Показана важливість якісної оцінки переживань в процесі навчальної і професійної адаптації, а шкала AVEM є ефективним інструментом оцінки рівня адаптації організму до умов екстремальних ситуацій професійної діяльності.

Psychological research was conducted among the students of the primary vocational training for employees of patrol police, taking into account different aspects of the experiences associated with the work on the AVEM scale. It shows the importance of the qualitative assessment of the experiences in the process of learning and professional adaptation, and AVEM scale is an effective tool to assess the level of adaptation to the conditions of extreme situations of professional work.

Проведено психологическое исследование среди слушателей курсов первичной профессиональной подготовки для сотрудников патрульной службы с учётом различных аспектов переживаний, связанных с работой по шкале AVEM. Показана важность качественной оценки переживаний в процессе учебной и профессиональной адаптации, а шкала AVEM является эффективным инструментом оценки уровня адаптации организма к условиям экстремальных ситуаций профессиональной деятельности.
Психологическое исследование переживаний, связанных с работой, у будущих полицейских
Psychological research on the experiences connected with the work of the future police officers
Keywords: Психологія. Рsychology. Психология; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Органи внутрішніх справ. Internal affairs agencies. Органы внутренних дел; Internal Affairs Agencies; органы внутренних дел; шкалы AVEM; патрульные полицейские; начальное профессиональное обучение; профессиональная адаптация; будущие правоохранители; AVEM scale; patrol police; primary vocational training; professional adaptation; шкали AVEM; патрульні поліцейські; початкове професійне навчання; професійна адаптація