Вивчення особистості підозрюваного як необхідна умова підготовки до обшуку - Безсонна, Т. Ф.; Bezsonna, T. F.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-2482-9564; Найда, В. О.; Naida, V. O.; ORCID: https://orcid.org/0000-0003-3072-7326 (Актуальні питання досудового розслідування та тенденції розвитку криміналістичної методики : тези доп. всеукр. наук.-практ. конф. (м. Харків, 21 листоп. 2018 р.). – Харків: ХНУВС, 2018. – С. 27-28, 2018)
Зазначено, що вивчення особистості підозрюваного як необхідна умова підготовки до обшуку – це збирання на підготовчому етапі обшуку відомостей про знання, навички та особливості поведінки особи, зумовлені її професією, дозвіллям, зв’язками із соціумом, а також внутрішніми поведінковими особливостями (мораль, релігія, культура) з метою виявлення взаємозв’язку та взаємообумовленості між цими факторами і розміщенням схованих особою речей.

It is noted that the study of the suspect's personality as a necessary condition for preparation for the search is the collection at the preparatory stage of the search of information about the person's knowledge, skills and behavioral characteristics, determined by his profession, leisure time, connections with society, as well as internal behavioral characteristics (morality, religion , culture) in order to identify the relationship and interdependence between these factors and the placement of things hidden by a person.

Отмечено, что изучение личности подозреваемого как необходимое условие подготовки к обыску – это сбор на подготовительном этапе обыска сведений о знаниях, навыках и особенностях поведения личности, обусловленных его профессией, досугом, связями с социумом, а также внутренними поведенческими особенностями (мораль, религия) , культура) с целью выявления взаимосвязи и взаимообусловленности между этими факторами и размещением скрытых лицом вещей.
Безсонна, Т. Ф. Вивчення особистості підозрюваного як необхідна умова підготовки до обшуку / Тетяна Федорівна Безсонна, Віталій Олегович Найда // Актуальні питання досудового розслідування та тенденції розвитку криміналістичної методики : тези доп. всеукр. наук.-практ. конф. (м. Харків, 21 листоп. 2018 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. – Харків, 2018. – С. 27-28.
Keywords: Кримінально-процесуальне право. Criminal and Procedure Law. Уголовное процессуальное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Психологія. Рsychology. Психология; Юридична психологія. Legal psychology. Юридическая психология; обшук; search; обыск; підозрюваний; suspect; подозреваемый; особистість підозрюваного; identity of the suspect; личность подозреваемого