Специфіка відповідальності в контексті особистісної зрілості в молодому віці - Греса, Н. В.; Gresa, N. V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-0517-4822; Відегрен, О.; Videhren, O. (Бочаровські читання : тези доп. учасників Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 25-річчю підгот. психологів у Харків. нац. ун-ті внутр. справ (Харків, 13 квіт. 2018 р.). – Харків, 2018.– С. 67-72., 2018)
Розглянуто особливості відповідальності у молодому віці як критерій особистісної зрілості, яка в свою чергу забезпечує повноцінне функціонування в суспільстві, асиміляцію прийнятих в ньому норм та правил.

The features of responsibility at a young age are considered as criterion of personal maturity, which in turn ensures full functioning in society, assimilation of accepted it contains norms and rules.

Рассмотрены особенности ответственности в молодом возрасте как критерий личностной зрелости, которая в свою очередь обеспечивает полноценное функционирование в обществе, ассимиляцию принятых в нем норм и правил.
Греса, Н. В. Специфіка відповідальності в контексті особистісної зрілості в молодому віці / Наталія Володимирівна Греса, Ольга Відегрен // Бочаровські читання : тези доп. учасників Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 25-річчю підгот. психологів у Харків. нац. ун-ті внутр. справ (Харків, 13 квіт. 2018 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. – Харків, 2018.– С. 67-72.
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Психологія. Рsychology. Психология; молодий вік; young age; молодой возраст; особистісна зрілість; personal maturity; личностная зрелость; responsibility; ответственность