Дізнавач, як окремий суб’єкт кримінального провадження - Чича, Р. П.; Chycha, R. P.; ORCID: http://orcid.org/0000-0003-3267-2840 (Шляхи удосконалення досудового розслідування: організаційно-правові аспекти : матеріали наук.-практ. круглого столу (м. Харків, 24 жовт. 2019 р.). - Харків, 2019. - С. 156-158, 2019)
Автором відзначається, що процесуальний статус дізнавача, його повноваження та обов’язки мають бути додатково обговорені та доопрацьовані, з огляду на зауваження, дискусійність окремих норм та майже невідворотнє відтермінування початку застосування дізнання в практичній діяльності.

The author notes that the procedural status of the coroner, his powers and responsibilities should be further discussed and refined, given the comments, debatability of certain rules and the almost inevitable postponement of the start of the inquiry in practice.

Автором отмечается, что процессуальный статус дознавателя, его полномочия и обязанности должны быть дополнительно обсуждены и доработаны, учитывая замечания, дискуссионность отдельных норм и почти неотвратимую отсрочку начала применения дознания в практической деятельности.
Чича, Р. П. Дізнавач, як окремий суб’єкт кримінального провадження / Руслан Павлович Чича // Шляхи удосконалення досудового розслідування: організаційно-правові аспекти : матеріали наук.-практ. круглого столу (м. Харків, 24 жовт. 2019 р.) / МВС України ; Харків. нац. ун-т внутр. справ, Фак. № 1 (з підготовки слідчих), Каф. кримінал. процесу та організації досуд. слідства. - Харків, 2019. - С. 156-158.
Keywords: Кримінально-процесуальне право. Criminal and Procedure Law. Уголовное процессуальное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; суб’єкти кримінального провадження; дізнавач; subjects of criminal proceedings; researcher; субъекты уголовного производства; дознаватель; дізнання; дознание; inquiry