Особливості механізмів психологічного захисту в юристів з різним стажем роботи - Греса, Н. В.; Gresa, N. V.; Шиліна, А. А.; Shylina, A. A.; Шиліна Алла Андріївна; Греса Наталія Володимирівна (Психологічні та педагогічні проблеми професійної освіти та патріотичного виховання персоналу системи МВС України : матеріали наук.-практ. конф. (м. Харків, 8 квіт. 2016 р.). – Харків, 2016. – С. 111-114, 2016)
Проаналізовано особливості використання механізмів психологічного захисту в життєдіяльності юриста, як представника професій типу «людина – людина», який працює в умовах підвищених соціальних, професійних, моральних та психологічних вимог.

Peculiarities of the use of psychological mechanisms are analyzed protection in the life activity of a lawyer as a representative of professions of the "person - person" who works in conditions of increased social, professional, moral and psychological requirements.

Проанализированы особенности использования механизмов психологического защиты в жизнедеятельности юриста, как представителя профессий типа «человек – человек», который работает в условиях повышенных социальных, профессиональных, нравственных и психологических требований.
Keywords: Психологія. Рsychology. Психология; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Юридична психологія. Legal psychology. Юридическая психология; юрист; lawyer; психологічний захист; psychological protection; психологическая защита; стаж роботи; work experience; стаж работы