Особливості тактики проведення огляду в кримінальних провадженнях щодо нападів (обстрілів) на цивільне населення та об’єкти цивільної інфраструктури - Строк, І. А.; Strok, I. A.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-7095-5705 (Проблеми кваліфікації та розслідування кримінальних правопорушень в умовах воєнного стану : матеріали наук.-теорет. конф. (м. Київ, 26 трав. 2022 р.). – Київ, 2022. – С. 215-218, 2022)
Розкрито особливості тактики проведення огляду в кримінальних провадженнях щодо нападів (обстрілів) на цивільне населення та об’єкти цивільної інфраструктури.

The peculiarities of the review tactics in criminal proceedings regarding attacks (shelling) on the civilian population and objects of civil infrastructure are revealed.

Раскрыты особенности тактики проведения осмотра в уголовных производствах по нападениям (обстрелам) на гражданское население и объекты гражданской инфраструктуры.
Строк І. А. Особливості тактики проведення огляду в кримінальних провадженнях щодо нападів (обстрілів) на цивільне населення та об’єкти цивільної інфраструктури / Строк Інна Анатоліївна // Проблеми кваліфікації та розслідування кримінальних правопорушень в умовах воєнного стану : матеріали наук.-теорет. конф. (м. Київ, 26 трав. 2022 р.) / МВС України, Нац. акад. внутр. справ. – Київ, 2022. – С. 215-218.
Keywords: Кримінально-процесуальне право. Criminal and Procedure Law. Уголовное процессуальное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; кримінальне провадження; обстріл; огляд місця події; criminal proceedings; shelling; inspection of the scene; уголовное производство; обстрел; осмотр места происшествия