Товариськість патрульних поліцейських як ключова професійно важлива компетенція: емпіричне дослідження - Євдокімова, О. О.; Yevdokimova, O. O.; Пономаренко, Я. С.; Ponomarenko, Ya. S.; Olena Yevdokimova; Пономаренко (Посохова) Яна Сергіївна (Право і безпека. - 2021. - № 3 (82). - С. 122-130, 2021)
Зроблено теоретичний огляд феномена товариськості як ключової професійно важливої компетенції працівників поліції. Досліджено особливості психологічної структури товариськості патрульних поліцейських із різним рівнем комунікативного контролю. Проаналізовано специфіку прояву товариськості у патрульних поліцейських під час виконання професійних завдань.

A theoretical overview of the phenomenon of camaraderie as a key professionally important competence of police officers. The peculiarities of the psychological structure of sociability of patrol policemen with different levels of communicative control are studied. The specifics of camaraderie in patrol police officers during professional tasks are analyzed.

Произведен теоретический обзор феномена общительности как ключевой профессионально важной компетенции работников полиции. Исследованы особенности психологической структуры общительности патрульных полицейских с разным уровнем коммуникативного контроля. Проанализирована специфика проявления общительности у патрульных полицейских при выполнении профессиональных задач.
Sociability of patrol police officers as a key professionally important competence: an empirical study
Общительность патрульных полицейских как ключевая профессионально важная компетенция: эмпирическое исследование
Keywords: Психологія. Рsychology. Психология; Юридична психологія. Legal psychology. Юридическая психология; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; поліція; полиция; police; патрульні поліцейські; патрульные полицейские; patrol police; працівники поліції; работники полиции; police officers; компетенції; компетенции; competence; комунікативний контроль; коммуникативный контроль; communicative control; товариськість; общительность; sociability; професійна діяльність; профессиональная деятельность; professional activity