Роль студентської самоосвіти в контексті Болонського процесу - Решетняк, С. Б. (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. - 2009. - № 3 (46). - С. 255-260, 2009)
Аргументовано тезу про необхідність подальшого підвищення ролі студентської самоосвіти в контексті освітніх перетворень, визначено сутність самоосвіти, розглянуто форми та рівні самостійної роботи студентів. Автор приділяє увагу аналізу напрямків поліпшення управління студентською самоосвітою у вищому навчальному закладі. Аргументирован тезис о необходимости дальнейшего повышения роли студенческого самообразования в контексте образовательных изменений, рассмотрены формы и уровни самостоятельной работы студентов. Автор уделяет внимание анализу направлений улучшения управления студенческим самообразованием в высшем учебном заведении. Necessity of further increase of student self-education role in the context of educational changes is proved. Forms and levels of students’ unassisted work are researched. The author pays attention to the ways of enhancing a management of selfeducation at a higher educational establishment.
Решетняк, С. Б. Роль студентської самоосвіти в контексті Болонського процесу / С. Б. Решетняк // Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. – 2009. - № 3 (46). – С. 255-260.
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Соціологія. Соціальна робота. Sociology. Social Work. Социология. Социальная работа; Освіта. Педагогіка. Education. Pedagogy. Образование. Педагогика; Болонський процес; Болонский процесс; Bologna Process; студенти; students; студенты; самоосвіта; самообразование; self-education; вищий навчальний заклад; institution of higher education; высшее учебное заведение