Етапи розвитку антинаркотичного законодавства в Україні: історико-правові аспекти - Махонін, Ю. В.; Makhonin, Yu. V. (Форум права. – 2009. – № 3. – С. 436–440, 2009)
Розглядаються основні етапи розвитку законодавства щодо протидії розповсюдженню наркотичних засобів; зроблено висновки щодо потреби створення оптимальної правової основи регулювання національного законодавства в зазначеній сфері.

The basic stages of development of the legislation concerning counteraction to distribution of narcotics are considered, the conclusions about necessity of creation of an optimum legal basis of regulation of the national legislation for the specified sphere are made.

Рассматриваются основные этапы развития законодательства относительно противодействия распространению наркотических средств, сделаны заключения о необходимости создания оптимальной правовой основы регулирования национального законодательства в указанной сфере.
The Types of Development the Antidrugs Legislation in Ukraine: History-Law Aspects
Этапы развития антинаркотического законодательства в Украине: историко-правовые аспекты
Махонін, Ю. В. Етапи розвитку антинаркотичного законодавства в Україні: історико-правові аспекти [Електронний ресурс] / Ю. В. Махонін // Форум права. – 2009. – № 3. – С. 436–440 . – Режим доступу: http://www.nbuv.gov.ua/e-journals/FP/2009- 3/09mjvipa.pdf.
Махонін Ю. В. "Етапи розвитку антинаркотичного законодавства в Україні: історико-правові аспекти." Форум права 3 (2009): 436-440.
Keywords: Адміністративне право та процес. Адміністративна діяльність. Administrative Law and Procedure. Administrative Activity. Административное право и процесс. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; наркотичні засоби; психотропні речовини; незаконний обіг; адміністративна відповідальність; наркотические средства; психотропные вещества; незаконный оборот; административная ответственность; drugs; administrative liability