Контроль за діяльністю спеціальних підрозділів по боротьбі з організованою злочинністю) - Грохольський, В. Л.; Groholskiy, V. L. (Вісник Національного університету внутрішніх справ. - 2004. - Вип. 25. - С. 14-19, 2004)
В статті розглянуто контроль за діяльністю спеціальних підрозділів по боротьбі з організованою злочинністю. В статье рассмотрен контроль за деятельностью специальных подразделений по борьбе с организованной преступностью. The article deals with the control over the activities of special units in the fight against organized crime.
Грохольський, В. Л. Контроль за діяльністю спеціальних підрозділів по боротьбі з організованою злочинністю / В. Л. Грохольський // Вісник Національного університету внутрішніх справ. - 2004. - Вип. 25. - С. 14-19.
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; боротьба з організованою злочинністю; борьба с организованной преступностью; fight against organized crime; спеціальні підрозділи; special units; специальные подразделения; контроль діяльності; контроль деятельности; control of activity; Адміністративне право та процес. Administrative Law and Procedure. Административное право и процесс