Функції спеціальних підрозділів поліції в деяких зарубіжних країнах - Невзоров, І. Л.; Nevzorov, I. L.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-2021-7886; Хотенець, П. В.; Khotenets, P. V. (Правоохоронна функція держави: теоретико-методологічні та історико-правові проблеми : тези доп. круглого столу (м. Харків, 27 жовт. 2017 р.). - Харків, 2017. - С. 150 - 152, 2017)
Досліджено функції спеціальних підрозділів поліції в деяких зарубіжних країнах.

The functions of special police units in some foreign countries are investigated.
Невзоров І. Л. Функції спеціальних підрозділів поліції в деяких зарубіжних країнах / І. Л. Невзоров, П. В. Хотенець // Правоохоронна функція держави: теоретико-методологічні та історико-правові проблеми : тези доп. круглого столу (м. Харків, 27 жовт. 2017 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. - Харків, 2017. - С. 150 - 152.
Keywords: Держава і право. State and Law. Государство и право; поліція; функції; правоохоронна функція; держава; полиция; функции; правоохранительная функция; государство; police; functions; law enforcement function; state