Проблеми юридичних гарантій трудових прав працівників при укладенні, зміні та розірванні трудового договору : монографія - Мельник, К. Ю.; Melnyk, K. Y.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-8960-0234; Бабенко, А. О.; Babenko, A. O. (Харків : ХНУВС, 2016. — 240 с., 2016)
У монографії досліджуються теоретичні та практичні проблеми юридичних гарантій трудових прав працівників при укладенні, зміні та розірванні трудового договору. Надаються пропозиції та рекомендації з удосконалення відповідного національного законодавства. Для докторантів, аспірантів, ад’юнктів, студентів, слухачів та курсантів юридичних вищих навчальних закладів та вищих навчальних закладів зі специфічними умовами навчання.

The author of the monograph researches theoretical and practical problems of legal guarantees of labor rights of employees while concluding, modifying and terminating the employment contract. Propositions and recommendations to improve the relevant national legislation are provided. For doctoral students, post-graduate students, and cadets of law schools and Universities with specific learning environment.

В монографии исследуются теоретические и практические проблемы юридических гарантий трудовых прав работников при заключении, изменении и расторжении трудового договора. Предоставляются предложения и рекомендации по совершенствованию соответствующего национального законодательства. Для докторантов, аспирантов, адъюнктов, студентов, слушателей и курсантов юридических высших учебных заведений и высших учебных заведений со специфическими условиями обучения.
монографія
Мельник, К. Ю. Проблеми юридичних гарантій трудових прав працівників при укладенні, зміні та розірванні трудового договору : монографія / К. Ю. Мельник, А. О. Бабенко. — Харків : Харків. нац. ун-т внутр. справ, 2016. — 240 с.
Keywords: Трудове право. Право соціального забезпечення. Labor law. Law of social guaranteeing. Трудовое право. Право социального обеспечения; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Монографії. Monographs. Монографии; legal guarantees; юридичні гарантії; юридические гарантии; employment contract; трудовий договір; трудовой договор