Імідж і репутація у формуванні бренду Національної поліції України: проблемні питання - Зозуля, І. В.; Zozulia, I. V.; Зозуля, О. І.; Zozulia, O. I.; Олександр Зозуля; Зозуля Ігор (Харківський національний університет внутрішніх справ: 25 років досвіду та погляд у майбутнє (1994–2019 рр.) : зб. тез доп. на міжнар. наук.-практ. конф. до 25-річчя створення ун-ту (м. Харків, 22 листоп. 2019 р.). – Харків, 2019. – С. 191-193., 2019)
Автором статті зазначено, що Національна поліція України щодо набуття бренду високопрофесійного правоохоронного органу, попри бажання скорішого, іноді недостатнього щодо вживаних засобів і заходів, та суперечливих висловів її працівників і недосконалого законодавства, потребує на подальшу планомірну роботу з підвищення її іміджу та репутації.

The author of the article states that the National Police of Ukraine regarding the acquisition of the brand of a highly professional law enforcement agency, despite the desire for an early, sometimes insufficient in relation to the means and measures used, and the contradictory statements of its employees and imperfect legislation, requires further systematic work to improve its image and reputation.

Автором статьи указано, что Национальная полиция Украины относительно приобретения бренда высокопрофессионального правоохранительного органа, несмотря на желание скорейшего, иногда недостаточного в отношении применяемых средств и мер, и противоречивых высказываний ее работников и несовершенного законодательства, требует дальнейшей планомерной работы по повышению ее имиджа и репутации.
Keywords: Національна поліція України. National police of Ukraine. Национальная полиция Украины; Органи внутрішніх справ. Internal affairs agencies. Органы внутренних дел; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; правоохоронна система держави; правоохранительная система государства; law enforcement system of the state; позитивний імідж; положительный имидж; positive image; бездоганна репутація; безупречная репутация; impeccable reputation; високі професійні та моральні якості; высокие профессиональные и нравственные качества; high professional and moral qualities; суспільний авторитет; общественный авторитет; public authority; репутаційні показники Національної поліції; репутационные показатели Национальной полиции; reputation indicators of the National Police; репутація; репутация; reputation