До природи обмежень майнових прав фізичних осіб - Мічурін, Є. О.; Michurin, Ye. O. (Форум права. - 2006. - № 3. – С. 81-86, 2006)
Досліджується природа обмежень майнових прав фізичних осіб; виявлено специфіку таких обмежень. Проводиться думка про те, що в умовах правової держави виявлення природи обмежень майнових прав фізичних осіб має не лише наукове, а також прикладне значення для належного законодавчого врегулювання суспільних відносин.

The nature restrictions in property rights of physical persons are investigated; specificity of such restrictions is revealed. The idea that in conditions of a lawful state to revealing for nature restrictions in property rights of physical persons has not only scientific, and also applied value for appropriate legislative settlement of the public attitude will be carried out.

Исследуется природа ограничений имущественных прав физических лиц; выявлена специфика таких ограничений. Проводится мысль о том, что в условиях правового государства выявления природы ограничений имущественных прав физических лиц имеет не только научное, а также прикладное значение для надлежащего законодательного урегулирования общественного отношения.
To the nature restrictions in property rights of physical persons
К природе ограничений имущественных прав физических лиц
Мічурін, Є. О. До природи обмежень майнових прав фізичних осіб [Електронний ресурс] // Форум права. - 2006. - № 3. – С. 81-86 . – Режим доступу: http://www.nbuv.gov.ua/ejournals/FP/2006-3/06meopfo.pdf.
Мічурін Є. О. "До природи обмежень майнових прав фізичних осіб."Форум права 3 (2006): 81-86.
Keywords: Цивільне право. Civil Law. Гражданское право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; обмеження майнових прав; фізична особа; майнові права; ограничение имущественных прав; имущественные права; физические лица; physical persons; restrictions in property rights; property rights