Предмет й об’єкт як основні критерії розмежування криміналістики та судової експертології - Щербаковський, М. Г.; Shcherbakovskyi, M. H.; Михайло Щербаковський (Проблеми теорії та практики кримінального провадження : матеріали кругл. столу (м. Харків, 17 черв. 2021 р.). – Харків: ХНУВС, 2021. – С. 72-75, 2021)
Проаналізовано предмет й об’єкт як основні критерії розмежування криміналістики та судової експертології.

The subject and object are analyzed as the main criteria for differentiation forensics and forensic expertise.

Проанализированы предмет и объект как основные критерии разграничения криминалистики и судебной экспертологии.
Keywords: Криміналістика. Criminalistics. Криминалистика; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; предмет; об'єкт; криміналістика; судова експертологія; объект; криминалистика; судебная экспертология; subject; object; criminalistics; forensic expertise