Сфера застосування матеріально-технічного та фінансового забезпечення в діяльності ОВС - Руколайніна, І. Є.; Rukolainina, I. Ye. (Юридичний вісник. - 2014. - № 1. - С. 55-59, 2014)
Досліджено основні напрями матеріально-технічного та фінансового забезпечення в органах внутрішніх справ. Визначено поняття матеріально-технічного та фінансового забезпечення в органах внутрішніх справ.

The main directions of material, technical and financial support in the bodies were studied of internal affairs. The concept of material, technical and financial support in internal affairs bodies is defined.

Исследованы основные направления материально-технического и финансового обеспечения в органах внутренних дел. Определены понятия материально-технического и финансового обеспечения в органах внутренних дел.
Keywords: органи внутрішніх справ; фінансові відносини; матеріально-технічне забезпечення; фінансове забезпечення; internal affairs bodies; financial relations; material and technical support; financial software; органы внутренних дел; финансовые отношения; материально-техническое обеспечение; финансовое обеспечение