Гендерна рівність в steam-освіті: український вимір - Савченко, О. А.; Savchenko, O. A.; ORCID: https://orcid.org/0000-0003-4808-5894 (Актуальні аспекти розвитку steam-освіти в умовах євроінтеграції = Current aspects of the development of steam-education in the conditions of European integration: зб. матеріалів Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. (м. Кропивницький, 21 квіт. 2023 р.). – Кропивницький : ДонДУВС, 2023. – С. 338-339, 2023)
Проаналізовано питання ґендерної рівність в українській steam-освіті.

The issue of gender equality in Ukrainian steam education is analyzed.

Проанализированы вопросы гендерного равенства в украинском steam-образовании.
Keywords: ґендер; гендерна рівність; Україна; steam-освіта; наука; gender; gender equality; Ukraine; steam education; гендерное равенство; Украина; освіта