Співвідношення актів цивільного законодавства та догору - Мороз, О. В.; Moroz, O. V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0003-4154-1826 (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ.- 2008.- Вип.40.- С. 263 - 269, 2008)
Вивчається проблема співвідношення актів цивільного законодавства і договору. Аналізується законодавство України, визначаються критерії імперативності та диспозитивності норм цивільного права. Изучается проблема соотношения правовых актов и договора. Анализируется законодательство Украины, определяются критерии императивности и диспозитивности норм гражданского права. The problem of correlation of acts of civil legislation and the contract is studied. The legislation of Ukraine is analyzed, the criteria of imperativeness and dispositiveness of the rules of civil law are determined.
Мороз, О. В. Співвідношення актів цивільного законодавства та договору / О. В. Мороз // Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ.- 2008.-Вип. 40.- С. 263 - 269
Keywords: цивільне законодавство; гражданское законодательство; договор; договор; норми цивільного права; нормы гражданского права; акти цивільного законодавства; акты гражданского договора