Деякі напрями вдосконалення підготовки майбутніх працівників правоохоронних органів у вищих навчальних закладах зі специфічними умовами навчання - Сокуренко, В. В.; Sokurenko, V. V.; Valerii Sokurenko (Проблеми правознавства та правоохоронної діяльності. – 2016 . – № 2 (56). – С. 168-171, 2016)
В статті розкрито суть професійної підготовки фахівців для органів Національної поліції у вищих навчальних закладах із специфічними умовами навчання, а саме у Харківському національному університеті внутрішніх справ. Висновки супроводжуються аналітичними та статистичними даними.

The article stresses the importance of training the specialist of the National Police in higher educational establishments with specific learning conditions ( in Kharkiv National University of Internal Affairs). Conclusions are accompanied by analytical and statistical data.

В статье раскрыта суть профессиональной подготовки специалистов для органов Национальной полиции в высших учебных заведениях со специфическими условиями обучения, а именно в Харьковском национальном университете внутренних дел. Выводы сопровождаются аналитическими и статистическими данными.
Keywords: Адміністративне право та процес. Адміністративна діяльність. Administrative Law and Procedure. Administrative Activity. Административное право и процесс. Административная деятельность; Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; правоохоронна діяльність; правоохранительная деятельность; law enforcement activity; вищі навчальні заклади зі специфічними умовами навчання; высшие учебные заведения со специфическими условиями обучения; higher education institution with specific conditions of learning; вищі навчальні заклади Міністерства внутрішніх справ України; высшие учебные заведения Министерства внутренних дел Украины; higher educational establishments within the system of the Ministry of Internal Affairs of Ukraine; Освіта. Педагогіка. Education. Pedagogy. Образование. Педагогика; підготовка поліцейських кадрів; подготовка полицейских кадров; training of personnel; Харківський національний університет внутрішніх справ; Харьковский национальный университет внутренних дел; Kharkiv National University of Internal Affairs; інформаційно-комунікаційні технології; информационно-коммуникационные технологии; information and communication technologies; дистанційне навчання; дистанционное обучение; distance education; future law enforcement officers; майбутні правоохоронці; будущие правоохранители; статистика; поліція; полиция; police