Mobbing is a type of violence at work - Duravkina, N. I.; Дуравкіна, Н. І.; ORCID: http://orcid. org/0000-0002-5075-9109 (25 років становлення Сумської філії Харківського національного університету внутрішніх справ: славетна історія та горизонти майбутнього: матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Суми, 21-22 лютого 2020 р.) / МВС України, Сумська філія Харківського національного університету внутрішніх справ. – Суми: Видавничий дім «Ельдорадо», 2020. – С. 83-85, 2020)
У тезах-доповіді надано визначення насильства на роботі, видів насильства та в тому числі мобінгу. Перераховані причини таких дій. Проведено аналіз правового регулювання захисту від мобінгу та видів стягнень за такі дії в країнах Європи та США.

Definitions of violence at work, types of violence and including mobbing are given. The reasons for such actions are listed. An analysis of the legal regulation of protection against mobbing and types of penalties for such actions in Europe and the United States.

Дано определение насилия на работе, видов насилия и в том числе мобинга. Перечислены причины подобных действий. Проведен анализ правового регулирования защиты от мобинга и видов взысканий за такие действия в странах Европы и США.
Мобінг як вид насилля на роботі
Duravkina, N. I. Mobbing is a type of violence at work [Мобінг як вид насилля на роботі] / Nataliia Duravkina // 25 років становлення Сумської філії Харківського національного університету внутрішніх справ: славетна історія та горизонти майбутнього: матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Суми, 21-22 лютого 2020 р.) / МВС України, Сумська філія Харківського національного університету внутрішніх справ. – Суми: Видавничий дім «Ельдорадо», 2020. – С. 83-85
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Трудове право. Право соціального забезпечення. Labor law. Law of social guaranteeing. Трудовое право. Право социального обеспечения; трудові правовідносини; насильство на роботі; види насильства; мобінг; правове регулювання захисту від мобінгу; labor relations; violence at work; types of violence; mobbing; насилие на работе; трудовые правоотношения; виды насилия; мобинг; правовое регулирование защиты от мобинга