Нормативне забезпечення транскордонного співробітництва на національному рівні у країнах Європи - Цукан, О. М.; Tsukan, O. M.; Oksana Tsukan (Юридичний бюлетень. - 2018. - Вип. 8. - С. 91-100, 2018)
Досліджено роль взаємозв’язків державних органів влади та субнаціональних одиниць у процесі організації транскордонного співробітництва в Європі та їх правове закріплення.

The role of interrelationships between state authorities and subnational units in the process of organizing cross-border cooperation in Europe and their legal consolidation is studied.

Исследована роль взаимосвязей государственных органов власти и субнациональных единиц в процессе организации трансграничного сотрудничества в Европе и их правовое закрепление.
Normal supply of transboundary cooperation at national level in Europe
Keywords: транскордонне співробітництво; cross-border cooperation; трансграничное сотрудничество; країни Європи; countries of Europe; страны Европы; нормативне забезпечення; regulatory support; нормативное обеспечение