Поняття, ознаки та класифікація управлінських рішень, що приймаються в процесі публічного адміністрування в органах Національної поліції України - Бугайчук, К. Л.; Bugaychuk, K. L.; ResearcherID: I-5612-2016; Костянтин Бугайчук (Науковий вісник публічного та приватного права. – 2019. – Вип. 1, т. 1. – С. 130-136, 2019)
У публікації визначені поняття та ознаки управлінських рішень, що приймаються в процесі публічного адміністрування в органах Національної поліції. Також автором досліджені передумови прийняття таких управлінських рішень, вимоги, що висуваються до них, а також здійснено їх класифікацію в залежності від різноманітних підстав та критеріїв.

The publication defines the concept and features of management decisions taken in the process of public management in the bodies of the National Police. Also, the author studies the prerequisites for the adoption of such management decisions, the requirements imposed on them, as well as their classification, depending on various grounds and criteria.

В публикации определены понятие и признаки управленческих решений, принимаемых в процессе публичного администрирования в органах Национальной полиции. Также автором исследованы предпосылки принятия таких управленческих решений, требования, предъявляемые к ним, а также осуществлена их классификация в зависимости от различных оснований и критериев.
Keywords: Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; рішення; управлінське рішення; публічне адміністрування; Національна поліція України. National police of Ukraine. Национальная полиция Украины; National police of Ukraine; Национальная полиция Украины; поліція; полиция; police; решение; управленческое решение; публичное администрирование; decision; management decision; public management