Поняття боротьби з організованною злочинністю: управлінський підхід - Пожидаєв, Г. П.; Pozhydaiev, H. P. (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. - 2007. - Вип. 37. - С. 210-218., 2007)
В статті розкрито поняття боротьби з організованною злочинністю. Приділено увагу суто управлінському аспектові боротьби з організованою злочинністю.

The article deals with the concept of combating organized crime. Attention is paid to the purely managerial aspect of the fight against organized crime.

В статье раскрыто понятие борьбы с организованной преступностью. Уделено внимание чисто управленческому аспекту борьбы с организованной преступностью.
Пожидаєв, Г. П. Поняття боротьби з організованною злочинністю: управлінський підхід / Г. П. Пожидаєв // Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. - 2007. - Вип. 37. - С. 210-218.
Keywords: Кримінологія. Criminology. Криминология; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; боротьба зі злочинністю; борьба с преступностью; организованная преступность; organized crime; організована злочинність; combating crime; державне управління; государственное управление